Dll-bestanden

Register opschonen

Spectre en Meltdown maken dat Microsoft zo ongeveer aan de lopende band updates aan het uitrollen is. Het zijn sinds deze maand vooral de ‘out of band’ – ofwel geheel onverwachte – updates die vervelend zijn. Normaal gesproken rolt Microsoft alleen op Patch Tuesday veiligheidsupdates uit Kom hier. Deze zijn verplichte kost en het downloaden begint dan ook direct na het inloggen.

  • Voltooi de installatie door hieronder op het gedownloade bestand te klikken en de instructies te volgen.
  • Probeer een andere CPU op je moederbord te gebruiken.
  • Gek is dat mijn PC prima werkte zonder die updates, al een jaar lang.
  • Een schone computer werkt beter en gaat langer mee.

De kans is groot is dat je de belangrijke bestanden houdt als je via systeemherstel werkt en terug gaat naar de laatst werkende versie van het besturingssysteem. Onder die belangrijke bestanden vallen onder anderen foto’s, documenten en video’s. Hierbij kan het voorkomen dat er niet altijd een recent herstelpunt aanwezig is. Als er dan een systeem herstel gedaan wordt kan het zijn dat je belangrijke bestanden waaronder foto’s, documenten en video’s kwijtraakt.

Werk uw programmas automatisch bij

Help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip… Los daarvan is het zonder meer aan te moedigen dat je wil begrijpen hoe alles werkt. Als je alle tips die hierboven genoemd zijn opvolgt, ben je daarna gewoon klaar. Dat van msconfig bestaat niet in Linux en dat heb je ook niet nodig. Linux is een op zichzelf staand OS en werkt anders dan W. De punt betkent dat de bestanden/directories verborgen zijn. En een register zo als bij Windows heeft ubuntu gelukkig niet , dus daar moet U zich geen zorgen over maken.

Gerelateerde artikelen

Dit betekent dat de update op dit moment alleen beschikbaar is voor versies 1903 of 1909. Daarnaast wordt de update niet automatisch geïnstalleerd, maar zul je deze handmatig moeten installeren als je hem toch wilt downloaden. Dit doe je door via ‘start’, ‘instellingen’, ‘bijwerken en beveiliging’ te zien of de update beschikbaar is. Als dit het geval is kun je op ‘downloaden’ drukken. Vervolgens zal Microsoft op basis van een algoritme eerst checken of jouw systeem geschikt is en pas bij een goed resultaat beginnen met het downloaden van de update. Het wordt onveiliger om Windows 7 te blijven gebruiken als er door Microsoft geen beveiligingsupdates meer worden uitgegeven voor jouw pc of laptop.

Verrassingsupdate voor Windows 10 1803

Door de tweede optie uit te schakelen wordt een venster echter altijd herschaald naar een kwart of half scherm, ongeacht of deze ruimte al door een ander venster wordt gebruikt. Windows 10 heeft de mogelijkheid om met meerdere bureaubladen te werken. Volgens de standaard instellingen toont de taakbalk (en de bladerfunctie ALT-TAB) alleen vensters die binnen het op dat moment actieve bureaublad zijn geopend. Deze instelling kan eventueel ook per app worden in- of uitgeschakeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.